Кухарський ліцей Іванківської селищної ради
Меню сайту

Конституція
Конституція

Наше опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 10 » Заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом
09:52
Заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

     З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Кухарівській  школі було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

     Так, 26 листопада педагоги – організатори школи організувала для учнів старших класів презентацію щодо формування здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття».

     29 листопада із старшокласниками проведене анкетування з метою з’ясування знань про ВІЛ/СНІД.

     1 грудня у школі діяла акція «Ми проти ВІЛ/СНІДу», до якої були залучені усі учасники навчального закладу. Діти прикрашали одяг учнів та дорослих червоною стрічкою на знак підтримки хворих на СНІД та роздавали інформаційні пам’ятки, які було виготовлено самостійно. У холі школи був розміщений плакат, кожен мав змогу розмістити на плакаті контури своєї долоні як свідчення того, що наша сила у єдності, що усі ми рівні, усі разом зуміємо протистояти підступній та невиліковній хворобі.

     Також був проведений виховний захід,  присвячений Дню боротьби зі СНІДом, метою якого було ознайомити учнів з поняттями СНІД і ВІЛ та їх ознаками, сприяти усвідомленню учнями небезпеки, пов’язаної із поширенням СНІДу на планеті, виховувати почуття відповідальності за власну поведінку та введення здорового способу життя, виховувати почуття цінності власного життя, навчати толерантному ставленню до людей, які живуть з ВІЛ  та показано невеличку сценку «Сумні розваги».

Виховний захід

Сценка "Сумнівні розваги"

Профілактичний практикум

     В інформаційному блоці було розміщено матеріали соціального педагога щодо історичного походження Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  та його символіки

     Профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен» провела із учнями старших класів соціальний педагог Гордієнко ГМ., підлітки переглянули відеосюжети на відповідну тематику і ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити.

     Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

 

Джерело:www.google.com.ua/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjQlbbbhunQAhUEjiwKHV3iB9gQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fzastavkizosh.at.ua%2Fnews%2Fvsesvitnij_den_borotbi_zi_snidom%2F2015-12-01-24&psig=AFQjCNGxJIVpnSrESXE0GYbUkeKjDZLrjg&ust=1481439595909236

Переглядів: 737 | Додав: Administrator19 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Верховна Рада

Урядовий портал

МОН України

КОДА

РМК відділу освіти Іванківської РДА

КОІПОПК

Педпреса

ОСВІТА





Copyright MyCorp © 2024