Кухарський ліцей Іванківської селищної ради
Меню сайту

Конституція
Конституція

Наше опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 17 » Хто, окрім нас, подбає про рідну землю
05:47
Хто, окрім нас, подбає про рідну землю

Всеукраїнський тиждень охорони навколишнього середовища
"Турбота молоді тобі, Україно!"

    У Кухарському НВО із 09.04.2018 по 13.04.2018 було проведено Всеукраїнський тиждень охорони навколишнього середовища "Турбота молоді тобі, Україно!". Учні нашої школи взяли активну участь у природоохоронних акціях "День Землі" і "День довкілля". В школі відбувся конкурс екологічних плакатів та малюнків «Збережемо  нашу Землю», в якому прийняли участь учні 1-8 класів, було показано відео та презентацію щодо охорони навколишнього середовища та бережливого ставлення до природи. Також, 10.04.2018 р. вихованцями екологічного гуртка  проведено виховний захід, присвячений "Дню довкілля".


    Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, ліси, озера, річки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... І тому  12 квітня 2018 року  учні нашої  школи вийшли на свої ділянки.  Весело  і завзято працювали на своїх територіях . 


    У рамках проведення “Дня довкілля”, “Дня Землі”  учнями  і працівниками  нашої  школи було здійснено генеральне прибирання території школи, території біля пам’ятника "Братська могила" та меморіалу Ніни Іванівни Сосніної. Всі учні Кухарського НВО "ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок" з прекрасним бадьорим настроєм вийшли на шкільне подвір'я. "Школа – наш другий рідний дім, і в ньому повинно бути завжди гарно, чисто," – сказала директор школи В.М. Заріцька. Далі було поставлено перед учнями кожного класу завдання. І робота закипіла.


    Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами й деревами. Ми впевнені, що такі вчинки дітей є закликом до всіх жителів нашого села  — зробити наше село квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися.   Щоб наш край було не тільки за що любити, а й цінувати  
    Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи та інших пришкільних ділянок.
    Всім, хто працював — велике спасибі!

 

Переглядів: 467 | Додав: Administrator19 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
Верховна Рада

Урядовий портал

МОН України

КОДА

РМК відділу освіти Іванківської РДА

КОІПОПК

Педпреса

ОСВІТА





Copyright MyCorp © 2024